Hayırlısı neyse inşaallah o olur Ama pek hayırlı bişe görünmüyor şimdiden)) Herkes birşey derdinde
Biri çarşaf biri odun kömür biri bilmem ne maşallah ne kadar da millet severiz DTP Derim diğerlerini es geçerim.
Halk halada uyanmamıssa Halkı Uyandırma Okulları açmak gerek anlamayanlar anca anlar
Kimse bana karışmasın öğretmiyorum Bi kere ağzimi açtim az kala banlaniyordum)))))
Ben oy vermeme hakkımı kullanıp oy vermedim. Lakin bu yerel seçimler çok heyecanlı geçeceği kesin..Dört gözle 29 mart akşamını bekliyorum, hadi hayırlısı..: ))
Biri gelir sorarsa
Sana beni sorarsa
Gitti der misin
Gittiğimi söyler misin
Gidiyorum ben sana
Benimle gider misin.
DTP Derim diğerlerini es geçerim. neden DTP şimdiye kadar pravakörlükten başka bişey göremedik, belediyesinide gördük, çöp yığınları, çamur deryası, demekki oradaki halk bunu hakediyor belediyede bunu reva görüyor
AKP li değilim ama diyarbakırı almasını canı gönülden isterim, orada yaşayan insanlarında insan olduklarının farkına varmaları için
* * * Gerçek dostlar yıldızlara benzerler, karanlık çökünce ilk onlar görünürler. * * *
Gözünle gördün mü yoksa niyeti belli insanların çektiği fotoğraflara, videolara mı baktın?
Yani çekinmesen içinde bulunduğum şehri bile senden iyi biliyorum diyeceksin.
İNSANLIĞIMIZLA GURUR DUYUYORUZ! LAF EDENLERE BUYRUN AMEDE DERİZ...
Milleti uyandırmak kelimesinin basitliğini ve niyetini top yekun ''seçmene havale edelim'', neyse !? Ya iyi olacak, ya da kötü. Lakin ne olursa olsun; olan ya millete olacak, ya da millete olacak.
(28.02.2009 23:02)Evindar Yazılan: Gözünle gördün mü yoksa niyeti belli insanların çektiği fotoğraflara, videolara mı baktın?
Yani çekinmesen içinde bulunduğum şehri bile senden iyi biliyorum diyeceksin.
İNSANLIĞIMIZLA GURUR DUYUYORUZ! LAF EDENLERE BUYRUN AMEDE DERİZ...
senin hangi şehirde olduğunu bilemiyeceğim, dolayısıyla senden iyi bilmemde mümkün değil
niyeti belli insanların fotoğrafları yada videoları değil izlediğim...
tv de konuşmalarını o bölgedeki insanlara hitaplarını izlemek yeterli, her kelimeleri o halkı ayağa kaldırmaya yetiyor, bu da pravakatörlük değilde nedir?
* * * Gerçek dostlar yıldızlara benzerler, karanlık çökünce ilk onlar görünürler. * * *
(28.02.2009 21:35)vaha Yazılan: Ben oy vermeme hakkımı kullanıp oy vermedim. Lakin bu yerel seçimler çok heyecanlı geçeceği kesin..Dört gözle 29 mart akşamını bekliyorum, hadi hayırlısı..: ))
Birincisi niye oy vermeye cesaret edemiyorsun Ucunda ölüm yok, altı üstü bir tahmin )) Tabi sen tahmin dışında başka bir duygu ile davranıyorsun bilemem ))))
İkincisi dörtgözle 29 mart akşamını niye bekliyorsun bunu da anlamış değilim Bana göre son derece heyecansız bir seçim dönemi geçiyor. Ha senin tüm dersin Diyarbakı sonuçlarını almak ise, anlaşılan odur ki niyetin Diyarbakır'ı düşünmek değil, takım tutar gibi parti tuttuğun için gol atmaya çalışmaktır )))
Pazartesi akşamı CHP nin katkılarıyla Çorumspor yararına Bülent Ersoy Çorumu şereflendir di ...Aslında pazar gecesi gelecekti ama Mevlit kandili münasebetiyle o gecesini ibadete ayırdığından gelemedi : )
Konser arasın da '' Ben neree Çorum neree'' diyerekten Çorum kentimizin ne kadar ulaşılmaz bir yer olduğunu hissettiren Bülent Ersoy, her partiye eşit uzaklıkta olduğunu fekat CHP belediye başkan adayını sizlere emanet ediyorum gözüm arkada kalmayacak diyerek tarafını belli etti
Bakalım bu sözler seçmenleri ne kadar etkileyecek seçim gecesi belli olacak : ))
Gücün bütün yollarından geçtim,Karanlıkta bir yüz olmayı seçtim,anladım ki benim için yaşamak budur,bir işe yaradığını bilmek ve fotoğrafta görünmemek...