| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Sizce hangisi yarı final biletini alır |
| Fenerbahçe |
|
75% |
[ 3 ] |
| Galatasaray |
|
25% |
[ 1 ] |
|
| Toplam Oylar : 4 |
|
| Yazar |
Mesaj |
mücteba60 Vefalı Üye



Kayıt: 22 Hzr 2007 Mesajlar: 1258 Konum: Tokat
|
Tarih: Pts Oca 28, 2008 9:31 pm
Mesaj konusu: Erken Final |
|
|
ve fortis türkiye kupasında çeyrek final kuraları çekildi ataköy olimpiyat evinde çekilen kurada fenerbahçe ve galatasaray eşleşti ve erken bir final oldu :)bu eşleşmeden en karlı çıkan ise kartal oldu kartal gs yada fb gibi güçlü rakiplerinden birinin elenmesi ile dahada umutlanacak.dev karşılaşma 3 şubat pazar günü saat 19 da kadıköy şükrü saraçoğlu stadında oynanacak bu dev maçtan bakalım kim yarı finale çıkarak kazanacak 05-06 sezonunda da çeyrek finalde eşleşen iki ekip arasındaki maçlarda kadıköyde oynanan karşılaşmada fenerbahçe 2-1 kazanmayı başarmıştı.ali sami yen deki maçı cimbom 3-2 kazanmıştı ama fener tur vizesini almıştı bakalım nasıl bir mücadele olacak????rövanş maçı ise 26-27 şubat tarihlerinde _________________ Hayatındakileri candan değil camdan sev.
mücteba |
|
| Başa dön |
|
 |
mücteba60 Vefalı Üye



Kayıt: 22 Hzr 2007 Mesajlar: 1258 Konum: Tokat
|
Tarih: Pts Oca 28, 2008 9:34 pm
Mesaj konusu: |
|
|
çok sıkıntılı günler geçiren cimbom bu hafta farklı galibiyetle rahatladı lincoln ve ayhan da o zamana yetişirse cimbom feneri zorlayabilir ama fenerbahçe eğer kezmanı kullanmayı başarırsa ilk maçta cimbomu geçer ikinci maçta ise;bu maç öncesinde ş.liginde sevillayı mağlup ederse büyük bir moral ile cimbomu kupanın dışına iter ben fenerbahçe diyorum
not bu arada yakın bir zamanda her iki takım arasında kuruluş yıllarından bu yana oynanan bütün maçların sonuçları ve genel istatistikleri szilere sunacağım _________________ Hayatındakileri candan değil camdan sev.
mücteba |
|
| Başa dön |
|
 |
vaha Vefalı Üye



Kayıt: 24 Oca 2007 Mesajlar: 2475
|
Tarih: Sal Oca 29, 2008 1:56 pm
Mesaj konusu: |
|
|
Biz de bir laf vardır;"al birini vur ötekine" diye.: ))
Oy kullanmama hakkımı kullandım.: )) _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
mücteba60 Vefalı Üye



Kayıt: 22 Hzr 2007 Mesajlar: 1258 Konum: Tokat
|
Tarih: Sal Oca 29, 2008 8:34 pm
Mesaj konusu: |
|
|
eşleşmelere baktımda aaa trabzonspor yokmuş  _________________ Hayatındakileri candan değil camdan sev.
mücteba |
|
| Başa dön |
|
 |
münevver Moderatör



Kayıt: 04 Ekm 2005 Mesajlar: 4124 Konum: Mnazım.com
|
Tarih: Sal Oca 29, 2008 8:47 pm
Mesaj konusu: |
|
|
Sen çok yaşa emi Mücteba
Sonucu bilmem, oylamada gönlüme torpil geçtim ) _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
vaha Vefalı Üye



Kayıt: 24 Oca 2007 Mesajlar: 2475
|
Tarih: Sal Oca 29, 2008 9:19 pm
Mesaj konusu: |
|
|
| mücteba60 yazmış: | eşleşmelere baktımda aaa trabzonspor yokmuş  |
Hadi yaa! Sahiden TS yok mu? : ))
O, asırlardır kayıp gibi... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
mücteba60 Vefalı Üye



Kayıt: 22 Hzr 2007 Mesajlar: 1258 Konum: Tokat
|
Tarih: Çrş Oca 30, 2008 9:43 am
Mesaj konusu: |
|
|
aslında o asırlardır kayıp değil onu kayıp etmek isteyenlerin bir kurbanı anadoludan çıkan ve 3 büyüklere karşı durabilen 7 kez de şampiyon olabilen tek takım.türkiye kupasını son 5-6 yılda 2 kez kazandılar gençlerbirliğinin elinden aldılar ama bu sene ligde ve kupada çok kötüler
ama bu hafta ç.rizespora gol yağdırdınız hadi yine şanslısınız  _________________ Hayatındakileri candan değil camdan sev.
mücteba |
|
| Başa dön |
|
 |
vaha Vefalı Üye



Kayıt: 24 Oca 2007 Mesajlar: 2475
|
Tarih: Çrş Oca 30, 2008 11:11 am
Mesaj konusu: |
|
|
| mücteba60 yazmış: |
ama bu hafta ç.rizespora gol yağdırdınız hadi yine şanslısınız  |
Bence çok ayıp ettiler,2 yeterli idi.
Gelecekten umutluyuz. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
vaha Vefalı Üye



Kayıt: 24 Oca 2007 Mesajlar: 2475
|
Tarih: Çrş Oca 30, 2008 11:41 am
Mesaj konusu: |
|
|
Bizi, bizden başkası yıkamaz.Silah icad oldu mertlik bozuldu misali,amatör ruh gitti biz bittik.
_________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
münevver Moderatör



Kayıt: 04 Ekm 2005 Mesajlar: 4124 Konum: Mnazım.com
|
Tarih: Çrş Oca 30, 2008 1:55 pm
Mesaj konusu: |
|
|
Eee kendi takımını bırakıp cimboma çalışınca öyle olur işte )))))
Cimbom nasıl yaptı ama _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
mücteba60 Vefalı Üye



Kayıt: 22 Hzr 2007 Mesajlar: 1258 Konum: Tokat
|
Tarih: Çrş Oca 30, 2008 8:54 pm
Mesaj konusu: |
|
|
trabzon çok yanlış yaptı fatih tekke yi sattı hadi onu geç türkiyenin yeni hakan şükürü müthiş kafa şutu profesörü ersen martini sattı geçen sene marcelinho yu elinden kaçırdı çok yanlış yaptı ziya doğan gibi futboldan çakmayan bir teknik adamı ikinci defa başa getirerek hata yaptı ersun yanal gibi milli takımı çökerten bi adama takım emanet edildi.çok hata yapıldı,mesela musampa yanlış transfer dediler musampa istediği gibi libero değilde forvet araksı oynasa çok iyi maçlar çıkarabilirdi yine aynı şekilde tomas jun o oyuncu neden oynatılmadı kullanılabilse fatih tekke yada ersen martin ile çok iyi bir ikili olabilirdi.mesela bu sezon adnan güngör alındı sakatlandı felan bi iki lafla o adamdan da yararlanamadılar mesela serkan balcı neden oynatılmadı,ceyhun nedne gönderildi takımdan celaleddin yine mustafa keçeliden daha iyi bir oyuncu celaleddin ceyhun şimdi onun yerini dolduracak adam aranıyor mesela koreli park ne kadar güzel bir sol kanattı ama işte onu da kaybetti bu takım eğer trabzon o müthiş kadrosunu bozmasaydı şu an ilk 11'e adam aramazdı,ilk 11 e kimi koyacaklarını şaşırırlardı tahminen o kadrosu ile trabzonsporun 3 kategorili kadro oluşturuluyor ve o kadroda forma yarışı çok güzel olurdu ve trabzon şampiyonluğu kovalardı trabzon çok iyi transferler yaptı ama kullanmayı bilmeyen bazı cahiller onları heba etti çok yazık oldu çok _________________ Hayatındakileri candan değil camdan sev.
mücteba |
|
| Başa dön |
|
 |
vaha Vefalı Üye



Kayıt: 24 Oca 2007 Mesajlar: 2475
|
Tarih: Çrş Şub 27, 2008 11:26 pm
Mesaj konusu: |
|
|
Anketler yanıltıcı olabiliyormuş..Erken final GS nin...Futbolun oynanmadığı,sıkıcı bir maç oldu.
Fenerliler faturayı hemen hakeme kestiler ama hakem oldukça iyi bir maç yönetti.
Volkan ı esefle kınıyorum.: (( _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
mücteba60 Vefalı Üye



Kayıt: 22 Hzr 2007 Mesajlar: 1258 Konum: Tokat
|
Tarih: Prş Mar 06, 2008 9:33 pm
Mesaj konusu: |
|
|
| vaha yazmış: | Anketler yanıltıcı olabiliyormuş..Erken final GS nin...Futbolun oynanmadığı,sıkıcı bir maç oldu.
Fenerliler faturayı hemen hakeme kestiler ama hakem oldukça iyi bir maç yönetti.
Volkan ı esefle kınıyorum.: (( |
dikkatlerinizi çekerim fenerbahçe-galatasaray maçı tamamlandı ama ben yorum yapmadım çünkü sadece bu maç yüzünden bi çok cimbomlunun kalbini kırdım sadece bu hakem iyi maç yönetti sözlerinden dolayı o nedenle bende hiç bu konuya değinmedim ama isterseniz değineyim
evet volkan gibi tüm cimbomluları kutluyorum kupadan elendik ama cimbomluların bi suçu yoktu sadece hakem yüzünden elendik o nedenle cimbomluları kutluyor başarılar diliyorum.ama gelelim hakeme maçı rezil eden dünyanın 1 numaralı derbisini rezil eden kendini rezil eden o hakeme.o hakem maç yönetmedi cimbomluları yönetti maç felan yoktu,şunu düşünebilir bir insan o kadar çok kartın çıktığı bir maçta nasıl keyif olabilir ki 6-7 yıl önce cimbomu 1-0 yendiğimizdede hakem ali aydın(dı galiba)4 kırmızı göstermişti cimbomlulara ve 3 tanesinde hatalıydı o da rezil etmişti.ha tamam fauller neyse hakem kaçırabilir ama diğerlei bu şekilde değil luganonun kartına bende katılıyorum doğru bir karardı.ama gökhanın ki gökhan golünü atmıştı ve tur bize çok yakındı ama hakem daha doğrusu sahada dolanan bir cesed çok saçma bir kararla gökhanı dışarı atıyor bunun nedeni ise gökhan taç çizgisi içerisindeki topu almaya gidiyor kenardan top toplayıcı çocuk topu gökhana atıyor orda uyarılması gereken çocuktu.gökhan belki zaman geçirmek istedi belki değil bu kesin değildi ve çok net bir kasıt yoktu bu tamamı ile bir hakem hatasıydı,şunu sorayım sizlere bu kartın peşinden bir sonraki pozisyonda alexin kullandığı taçta aynı işlemi uygulaması ama kart görmemesi ne olabilir bu tamamen saçmalık,attığımız golde hatalı taç atışı kullandık alex hatalıydı,bunuda görmedi hakem evet çok doğru kararlar verdiği anlarda oldu ama maçı katletti bir derbi maçında o kadar çok oyun durdurulmaz biz avantaj yakalıyoruz gidiyor pozisyonu kesiyor kart veriyor,çok yanlış.ve son olarak volkan kırmızıyı haketti ama orda ben olsam bende aynısını yapardım lincoln ingilizce küfür etmiş,volkan abartıyor ana,bacı,avrad,kız arkadaş hepsini dememiştir ama bir küfür etmiştir en azından lincoln yalancılığını devam ettiriyor volkan onu yere düşürdüğünde sakat taktiğine yatıyor volkan kovalayınca nasıl kaçıyor ingilizce bilmiyorum diyor ama idare edecek kadar ingilizce bildiği söyleniyor ki volkan kolay kolay kızacak bir oyuncu değil golü yiyince sinirli de değil zaten ama bir anda sinirleniyorihakem zaten lincolnüde saha dışına atarak ona gerekli ceazayı veriyor nedenide belli zaten hala çıkıp bişey demedim demeside kimseye inandırıcı gelmiyor.
ve şunu söyleyeyim 8 kişi kaldığımızda eğer sadece 5 dakika daha olsa tur bizimdi eğer 10 kişi bırak 10 kişiyi 9 kişi kalmasak tur yine bizimdi cimbom bu şekilde hiç bi yere varamaz _________________ Hayatındakileri candan değil camdan sev.
mücteba |
|
| Başa dön |
|
 |
vaha Vefalı Üye



Kayıt: 24 Oca 2007 Mesajlar: 2475
|
Tarih: Prş Mar 06, 2008 9:44 pm
Mesaj konusu: |
|
|
Kartlar teknik olarak doğru verilmiş,luganonun ilk sarı kartı ağırdı,lincoln gerçekten çime takılıp düştü kart gördü,lincoln küfretmedim diyor,volkan küfretti diyor (?).Hakem çok çok iyi idi.Ama malum; bu alanda iyi olmak önemli değil,kimin lehine ya da aleyhine düdük çaldığınız önemli.Ben ve gerçek spor severler ve de spordan anlayanlar hakemi alkışladı. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
mücteba60 Vefalı Üye



Kayıt: 22 Hzr 2007 Mesajlar: 1258 Konum: Tokat
|
Tarih: Prş Mar 06, 2008 9:45 pm
Mesaj konusu: |
|
|
yazmayı unutmuşum ekliyeyim geçen sezon da selçuk dereli çalmıştı elimizden türkiye kupasını beşiktaş ikinci maçında _________________ Hayatındakileri candan değil camdan sev.
mücteba |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|