| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
münevver Moderatör

|
Tarih: Cum Tem 20, 2007 5:57 pm
Mesaj konusu: |
|
|
Her şey işte bu yüzden başlamıştı )) Halk Çankaya'ya çıkar mı çıkamaz mı? Bu konu halen merak konusu, biz de Salih Memecan'ın başarılı çizgilerine göz atıyoruz )))
Bu arada Baykal, cumhurbaşkanlığı için meclis dışından aday arama projesini o kadar ilerletir ki dünya sınırları kendisine dar gelir ))))
|
 |
kardyolog Vefalı Üye

|
Tarih: Cum Tem 20, 2007 6:13 pm
|
|
| münevver yazmış: | Muhabiriniz Münevver seçim meydanlarında çok gezer, 22 temmuz 2007 seçim meydanlarından bildirmeye devam ediyor ))))
|
Eh, artık bu seçimde muhabirlikte edindiğin tecrübe ile, önümüzdeki seçimde mebus adayı olursun sen. Valla Münevver'in de katıldığı bir genel seçim, nasıl renkli geçer kim bilir? ))) _________________
Oglu Zeki Burak'in cenaze toreninde annesi Neriman Okay; "Oglumu bisIklete bindirmedim ben, kaza yapip, olur diye. Devlet okullarinda okutmadim, doverler diye. Ben oglumu askere gonderdim. Ben onu oldurun diye mi verdim? Yavrumun oldugunu tatilde mi ogrenecektim? Ben oglumu asker olsun diye okutmadim. Yavrumu en iyi okullarda okuttum. Zorla askere aldilar. Oglum sinek bile olduremezken, 'insan oldursun' diye daga cikardilar. Oglum sehit degil, 'pisi pisine oldu. Hakkimi helâl etmiyorum"
Baba Sezai Okay ise evinin onune toplanip yine o bildik sloganlari atan bir grubu "Sehidin babasi var, size konusmak dusmez" diye susturarak "Sehitligiyle ovunmeyelim. Benim oglum Anafartalar' da, Canakkale'de savasmadi. Benim oglum sehit olmadi. Oglumu ne idugu belirsiz savas denilen bir olayin icine soktular" |
|
| Başa dön |
|
 |
münevver Moderatör

|
Tarih: Cum Tem 20, 2007 6:40 pm
|
|
Düşünemiyorum bile ))))) _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
münevver Moderatör

|
Tarih: Cum Tem 20, 2007 11:21 pm
|
|
Muzip seçmen komşuların seçim afişlerine bakın ))))
Anlaşılan o ki, Önce chp seçim afişini asmış, arkasından akpliler buna cevap niyetine afişlerini hazırlamışlar ))
|
 |
münevver Moderatör

|
Tarih: Cum Tem 20, 2007 11:32 pm
|
|
Gelelim gazeteci- yazar ve aynı zamanda siyasetçi olan Hasan Celal Güzel'in tahminlerine )) Bakalım tutacak mı?
Eğer uzunca bir süre devam eden siyasî tecrübemi de buna katarsak ulaştığım sonuçlar şunlardır:
1. Barajı 3 parti, AK Parti, CHP ve MHP geçmektedir.
2. Oy oranları: AK Parti % 42 (41-43 arası); CHP % 20,5 (19,5-21,5 arası); MHP % 15 (14-16 arası) olmaktadır.
3. Milletvekili sayısı: AK Parti 311 (309-314 arası); CHP 129 (127-131 arası); MHP 79 (76-81 arası); Bağımsızlar 31 (28-33 arası) (Bunlardan ikisi, Muhsin Yazıcıoğlu ile Mesut Yılmaz'dır).
4. Diğer Partilerin Oy Oranları: DP % 7 (5-8 arası); GP % 5 (4-6 arası); SP % 3 (2-4 arası); Bağımsızlar % 5,5 (4,5-6,5 arası); diğerleri % 2 (1-3 arası) olmaktadır.
5. Bu durumda AK Parti tek başına iktidara gelecektir.
* * *
Bu tahminler gerçekleşirse, seçimlerin galibi AK Parti, mağlubu CHP-DSP ittifakı olacaktır. MHP ise oyunu yaklaşık bir misline yakın arttırarak önemli bir başarı elde edecektir.
CHP lideri Baykal, aslında DSP'nin 2002'deki oy oranı kadar olan, 1-2 puanlık artışın ardına sığınarak politikaya devam edecek; ancak bir müddet sonra partisi fena hâlde karışacaktır.
DP lideri Ağar, büyük bir gayretle çalışmasına karşılık barajın altında kalınca yerini muhafaza edemeyecek ve muhtemelen Tansu Hanım tekrar arz-ı endâm eyleyecektir.
GP lideri Uzan, partiyi bırakıp soluğu babasının ve kardeşinin yanında alacaktır.
SP lideri Kutan siyasetten çekilecek ve Erbakan da hazin bir şekilde politikaya veda edecektir.
* * *
Seçim sonrasındaki Cumhurbaşkanı krizi, AK Parti ile MHP'nin uzlaşmasıyla çözümlenebilecek ve referandum muhtemelen 7 yıl sonraya kalacaktır.
Sınır ötesi operasyon yapılacak ve 'iyi saatte olsunlar' toplum mühendisliği projelerini tehir etmek zorunda kalacaklardır.
* * *
Bakalım tahminlerimi tutturabilecek miyim?
22 Temmuz Genel Seçimleri'nin Türkiyemiz'e hayırlı olmasını diliyorum."
Hasan Celal Güzel _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
münevver Moderatör

|
Tarih: Cum Tem 20, 2007 11:48 pm
|
|
Mhp bu seçimde de başörtüyü çözdü ) nasıl mı? Bakın şöyle...
MHP’'li aday Faruk Bal bir TV programında MHP'nin başörtü politikasını açıkladı: ‘Başörtülü hanımefendi ya devletin koyduğu kurala uyar ya da rızkını başka yerde arar’
Kontv’de yayınlanan ‘Geriye sayım’ programına katılan MHP’li eski bakan ve Konya Milletvekili adayı Faruk Bal, başörtüsü ile ilgili soruya verdiği cevapla tüm başörtülüleri şoke etti.
Ürkek değil erkek parti söylemiyle başörtüsünü çözeceklerini söyleyerek 1999 yılı seçimlerine giren MHP 2007 seçimleri öncesi başörtülüleri şok edecek bir açıklamayla yeniden gündemde. MHP’li eski bakan Faruk Bal ‘Başörtülü hanımefendi de ya devletin koyduğu kurala uyacak ya da rızkını başka yerde arayacak’ dedi. _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
münevver Moderatör

|
Tarih: Cum Tem 20, 2007 11:50 pm
|
|
Salih Memecan yine çizdi ))))
|
 |
münevver Moderatör

|
Tarih: Cum Tem 20, 2007 11:55 pm
|
|
Geçiyoruz meydanlardan hoş görüntülere )))
|
 |
münevver Moderatör

|
Tarih: Cum Tem 20, 2007 11:58 pm
|
|
Popstar gibi çıkmış hee )))
|
 |
münevver Moderatör

|
Tarih: Cmt Tem 21, 2007 12:02 am
|
|
İnanılmaz ama gerçek, CHP den başörtülü afiş )))
Ama bu afiş bir tarihi eser ))))) _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
münevver Moderatör

|
Tarih: Cmt Tem 21, 2007 12:06 am
|
|
CHP nin 1940 lı yıllardaki afişinin Kasketli Ahmet Efendisi uyanmış ve bakın yıllar sonra kimi seçmiş )))
|
 |
münevver Moderatör

|
Tarih: Cmt Tem 21, 2007 12:12 am
|
|
Başörtüsüdür önemlidir, Mehmet Ağar da bu konuya bir çözüm getirmiş...
İşte Mehmet Ağar'ın millet meclisine gelen ziyaretçilerin bile başörtülerine çözümü...
|
 |
münevver Moderatör

|
Tarih: Cmt Tem 21, 2007 12:18 am
|
|
Nihayetinde seçime pek bir şey kalmadı... Parmağımızda siyah boyamız, demokratik bir hakkın nişanesi olacak ve kendimiz adına ülkenin yönetilmesi için vekiller tayin edeceğiz... Herkesin seçimi, kendisinin yerine, kendisini en iyi temsil edeceğine inandığı, güvendiği ve icraatlarına ortak olduğu bir adayı meclise göndermek için olacak...
Hadi hayırlısı olsun ))))
Oyunuz kime olursa olsun, yeter ki havanız yerinde olsun ))))) _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
aygız Vefalı Üye

|
Tarih: Cmt Tem 21, 2007 1:02 am
|
|
Oyunuz kime olursa olsun, yeter ki havanız yerinde olsun )))))
işte budur yaa
başka nasıl anlatılır ki yersiz siyasi atışmalar yalnız hayranım o miting miting gezen ablalarıma,bana bir tepsi börek açın desem yorgunuz derler ama maşaallah güzel bir şey tabii desteklemek _________________ söylenen her söz,içinden çıktığı kalbin halini üzerinde taşır... |
|
| Başa dön |
|
 |
SERTAC Profesyonel Üye

|
Tarih: Cmt Tem 21, 2007 11:27 am
|
|
Ehhh, 23 Temmuz'da herkesin boyunun ölçüsü belli olacak; ama boy ölçen terziler de suyüzüne çıkabilir..
Dikkatle ve ısrarla gelişmeleri izleyiniz.
Oylanan ne bir demokrasidir ,
Ne de başka bir umut;
Geleceğimize kim ne için,
Ne tür bir ipotek koyacak,
Gelen belki yeni bir boyut;
Rahmet mi yağdıracak tepemizdeki kara bulut;
Bombalar yağzsa, her yer kokar barut;
O zaman sen de oy attığın o sanıdığı unut.
Biter umut..
Verginden uçacak bunca kayıt-kuyut. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|