| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in Tübitak Ödül Törenine başörtüsü ile katılıp ödülünü alan öğrenci için gösterdiği tavrı nasıl buluyorsunuz? |
| Onaylıyorum, bakan doğrusunu yapmıştır. |
|
12% |
[ 1 ] |
| Onaylamıyorum, AKP için şık bir durum olmadı. |
|
12% |
[ 1 ] |
| Kesinlikle karşıyım, bakanın tutumu yasakçı komutanın tutumu ile aynı olmuştur. |
|
75% |
[ 6 ] |
| Fikrim yok. |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Toplam Oylar : 8 |
|
| Yazar |
Mesaj |
simeranya Vefalı Üye

|
Tarih: Cmt Arl 15, 2007 11:49 pm
Mesaj konusu: AKP'li Milli Eğitim Bakanından Jet Soruşturma! (Anket) |
|
|
Blog sayfama açmış olduğum anketi sitemize de açmak istiyorum. İki yerde de oylamaya katılıp görüşlerinizi bildirirseniz memnun olurum.
Takip edenler bilecektir geçtiğimiz günlerde bir öğrenci kompozisyon yarışmasında kazandığı ödülü almak üzere okulu dışındaki bir ödül törenine başörtü ile katıldığından ötürü garnizon komutanı ve kaymakam tarafından kürsüden indirilmişti. Benzeri bir durum Tübitak ödül töreninde yaşandı. Matematik olimpiyatında ödül kazanan başörtülü öğrenci ödülünü almak için kürsüye çıktığında AKP'li bakan Hüseyin Çelik kendisine tepki göstererek önce Tübitak yetkililerini azarladı, daha sonra öğrenci ile fotoğraf çektiren milletvekili arkadaşına çıkıştı, yine de hızını alamayan bakan en sonunda olayla ilgisi olanlar hakkında jet soruşturma başlattı.
Bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Blog sayfasındaki oylama için lütfen buraya tıklayınız.
Not: Blog sayfasındaki anket sürelidir. |
|
| Başa dön |
|
 |
mücteba60 Vefalı Üye

|
Tarih: Pzr Arl 16, 2007 12:04 am
Mesaj konusu: |
|
|
herşey apaçık ortada akp liler kimseyi kandırmasın ne demek ya ne demek bir öğrenci başörtüsü yüzünden ödülünü alamıyor hemde SAĞcı bir partinin bir vekili bir bakanı tarafından artık söylenecek laf kalmadı işin koptuğu yerdir ...  _________________ Hayatındakileri candan değil camdan sev.
mücteba |
|
| Başa dön |
|
 |
Sessiz_Yolcu Vefalı Üye

|
Tarih: Pzr Arl 16, 2007 3:15 pm
|
|
Kesinlikle karşıyım, bakanın tutumu yasakçı komutanın tutumu ile aynı olmuştur. _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
dereotu Çabalı Üye

|
Tarih: Pts Arl 17, 2007 7:32 pm
|
|
| yasak filan olmasın tamam da türban siyasi simge bence. geleneksel başörtüye kimse karşı değilki. siyaset yapan yobazlar yüzünden bence bakanın yaptığı akpye zor olacak |
|
| Başa dön |
|
 |
münevver Moderatör

|
Tarih: Çrş Arl 19, 2007 6:27 pm
|
|
Oyumu vermiştim ama konuya yazmayı unutmuşum...
Zaten diğer konuda değindiğim gibi bakanın tutumunu doğru bulmuyorum, en azından başörtülü öğrenci ile fotoğraf çektiren vekile çıkışmak ne demektir! Yasağın sınırlarını nereye çekmeye çalışıyorlar? Oldu olacak Başörtülü hiç kimse ile yanyana gelmesinler diyeceğim ama Konya'da devlet işine gelince vergi toplamak için başörtüyü kullanmıştı... Mesela bakanın "bilerek mi yapıyorlar!" çıkışmasını hangi samimiyetle bağdaştırabiliriz bilemiyorum. Çünkü eğer AKP bu durumdan rahatsızlık duyuyorsa, bakanın dediği gibi başörtünün gündeme getirilmesini doğru bulmuyorsa AKP'ye yakınlığı bilinen Samanyolu gibi kanallar ve AKP'nin kendi yayın organı Kanal7, Haber7 gibi kuruluşlar neden Tevhide olayında bangır bangır yayın yaptılar, neden başbakan Tevhide'ye telefon açarak bu haberleri artırmak için gayret gösterdi?
O zaman ben de bakana bunu soruyorum: "BİLEREK Mİ YAPIYORSUNUZ "
Dolayısıyla komutanın davranışıyla ya da Rize'deki ödül töreninde başı açılan kızla bakanın davranışı arasında şekilsellik dışında fark yoktur, aynı tavrın uzantılarının değişik yansımalarıdır. _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
simeranya Vefalı Üye

|
Tarih: Sal Arl 25, 2007 5:53 pm
|
|
Bakanın tavrına karşı olanlar açık bir şekilde nedenlerini de sıralayarak görüş bildirmişler, teşekkür ederim.
Ancak farklı görüşlerde olan arkadaşlar da kendi görüşlerini ve düşüncelerini belirtmiş olsalardı biz de olayın sosyal yönünü analiz edebilme şansına sahip olabilirdik. |
|
| Başa dön |
|
 |
zümrüt Çabalı Üye

|
Tarih: Sal Oca 15, 2008 8:59 pm
|
|
| Hüseyin Çelikin üniversitede hocayken dindar öğrencileri zor durumda bıraktığıyla ilgili iddialar da var. O bakanın icraatları çok su götürür. Zaten okul kitaplarında bir sürü şeyi çıktı. |
|
| Başa dön |
|
 |
mücteba60 Vefalı Üye

|
Tarih: Çrş Oca 16, 2008 8:51 pm
|
|
| mingitaw yazmış: | | Hüseyin Çelikin üniversitede hocayken dindar öğrencileri zor durumda bıraktığıyla ilgili iddialar da var. O bakanın icraatları çok su götürür. Zaten okul kitaplarında bir sürü şeyi çıktı. |
çıktı çımaya da devam ediyor ama şimdi söylenmez yoksa ...  _________________ Hayatındakileri candan değil camdan sev.
mücteba |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|