|.::: Mnazim.Com :::.|

Anasayfa   SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   Oturum AçOturum Aç 

Başbakanın Mağdur Telefon Taktiği :))))
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    |.::: Mnazim.Com :::.| Forum Ana Sayfa -> Genel Sohbet-Muhabbet
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
münevver
Moderatör

Moderatör

MesajTarih: Prş Arl 13, 2007 9:18 pm    
Mesaj konusu: Başbakanın Mağdur Telefon Taktiği :))))
Alıntıyla Cevap Gönder

münevver yazmış:

Makamı yükseldikçe alçalan insanlar göreceksin Tevhide!

Eşinin saçının telini bile kimseye göstermeyecek kadar örtüye duyarlı (!) bir eğitimci, iş yeri sahibi olunca, örtülülere asla iş vermemekle övünürken utanmıyor bile Tevhide!
Seni kürsüden indiren komutana kızma! Hatta o komutanı affet Tevhide!

O’na hiç kızma! O, inandığı gerçeği cesurca savunan biri bence. En azından iki yüzlülük yapmıyor!

Ama cemaat / vakıf hizmeti yapıyormuş gibi görünen, fakat cemaatin samimi insanlarının duygularını sömüren iki yüzlü alçakları asla affetme!

Kurumunun görünen imajını düzeltirken, cemaatinin imajını zedeleyenleri, karakteri dâhil, her şeyini kaybedenleri asla affetme!

AKP'li Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'ten törende başörtüsüne jet soruşturma
Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara'da TÜBİTAK tarafından düzenlenen Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde, okula başı açık devam eden bir öğrencinin, ödül almak için sahneye başı kapalı çıkarılmasının iyi niyetle bağdaştırılamadığını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in talimatıyla söz konusu öğrencinin refakatindeki öğretmen ve idareciler hakkında soruşturma başlatılmıştır.

Çelik, tören salonunda bulunan TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Nüket Yetiş ve MEB personeline, "Daha önce bu olayların çok tepki aldığını bildiğiniz halde neden böyle bir kıyafete izin verdiniz. Bilerek mi yapıyorsunuz?" diyerek sert tepki gösterdi. AKP Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu ise eşi Fulya Kutlu ile ödülünü alıp sahneden indikten sonra yanlarına gelen türbanlı öğrenciyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Çelik, fotoğraf çektiren Kutlu’yu da uyardı.
Hürriyet-star

Ve işte 15. Ulusal Bilim Olimpiyatları ödül töreninde, İlköğretim Matematik Olimpiyatı’nda bronz madalya alan İstanbul Şefkat Koleji öğrencisi Elif Büşra Doğuş.

Acaba başbakan komutanın gazabına uğrayan Tevhide gibi bakanının gazabına uğrayan Büşra'yı da telefonla arayacak mı Smile))))

Çabalı Üye

Çabalı Üye

MesajTarih: Çrş Arl 19, 2007 5:51 pm    
Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

bence tayyip türbanı bal gibi kullanıyo Exclamation zati irticacılar türbanı siyasete alet etmeseydiler böyle yasak filanda olmazdı Exclamation
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
mücteba60
Vefalı Üye

Vefalı Üye

MesajTarih: Prş Arl 20, 2007 11:16 am    
Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

yav anlamam ki siyasetle türban neye yarar Rolling Eyes veyahutta okula öğrenci türbanla alınmaz neden öğrenci türbanı takınca aklı uçuyor mu düşününce o kadar bi saçma oluyor ki yani Confused kanka türbanı alet etmedikleri yer kalmadı zaten futbola bile değdi neymiş efendim ertuğrul sağlamın eşi neden türban takarmış sanane sağlamın eşinin türbanından Mad ama işte mantıksızlık burda Wink
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
simeranya
Vefalı Üye

Vefalı Üye

MesajTarih: Pzr Arl 23, 2007 1:58 am    
Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

Bence başörtü sorunu çözül(e)meyecektir; ne yazık ki "samimi başörtülü" olanların dışında herkes için çok iyi bir gelir kapısıdır.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
EdebAli
Vefalı Üye

Vefalı Üye

MesajTarih: Pzr Arl 23, 2007 5:33 pm    
Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

dereotu yazmış:
bence tayyip türbanı bal gibi kullanıyo Exclamation zati irticacılar türbanı siyasete alet etmeseydiler böyle yasak filanda olmazdı Exclamation

Bu nasıl ifade anlayışıdır Question Tayyip diye bahsettiğin kişi senin, benim yada birilerinin çocukluk ve askerlik arkadaşı değildir. Öyle yada böyle, ordan yada buradan, ondan yada şundan ne olursa olsun; Bu ülkenin Başbakanı'dır Smile

Birde bu irtica, türban, siyasete alet etmek/edilmek gibi kokuşmuş/çürümüş/beş para etmez kavramları kullanmayı bırakalım artık. Bu memlekette türban sorunu yoktur; bir örtü sorunu vardır, başörtü sorunu vardır, başı kapalı olanların eğitim haklarının gasp edilme sorunu vardır, vardır ve vardır Exclamation

Yok siyasete aletmiş, falanmış, fistanmış, dereden, tepeden, pencereden, bacadan konuşmak yerine; bu meseleyi kendi aramızda muhabbet ve çözüm eksenli konuşabiliriz sanırım Smile

Moderatör

Moderatör

MesajTarih: Pzr Arl 23, 2007 6:45 pm    
Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

Şimdi ben de AKP’li Bakana soruyorum:

BİLEREK Mİ YAPIYORSUNUZ?

Kimse benden aman ortamı germe, aman kimseyi uyandırma, aman durumu zorlaştırma diye bir takım düşüncelerle susmamı beklemesin! Çünkü bana göre mesele başörtüsü sorununun çözümünden önce çözülmesi gereken bu ikiyüzlü tavırdır! Mesele başörtünün yasak ya da özgür olması meselesi olmaktan çıktı; mesele başörtünün ranta çevrilmesidir… Birilerinin başörtüden geçinmesi, nemalanması, bunu oya ve iktidar saltanatına dönüştürmesidir!

Buyurun size Haber7’den: Rize'de emsalsiz başörtü skandalı
Rize'de Emsalsiz Başörtü Skandalı

Samanyolu Haber “Tevhide'ye Eğitim Bir Sen sahip çıktı” diyor
Tevhide'ye Eğitim Bir Sen Sahip Çıktı

Yeni Şafak Başbakanın telefon icraatını haberleştiriyor: “Erdoğan'dan 'Elif'e teselli telefonu”
Erdoğan'dan Elif'e teselli telefonu

Bakın cafesiyaset Tevhide için kaymakamlığın tlf Vakit aracılığıyla yayınlıyor ve ”Tevhide'ye ödülü millet verecek”
Tevhide'ye ödülü millet verecek

Yeni Şafak: Erdoğan'dan Tevhide'ye destek telefonu
Erdoğan'dan Tevhide'ye destek telefonu

Zaman: Adana'daki başörtüsü skandalına tepki yağıyor
Adana'daki başörtüsü skandalına tepki yağıyor

Haber 7: Tevhide'ye birincilik getiren yazısı
Tevhide'ye birincilik getiren yazısı

Yeni Şafak: Tevhide'ye tebrik yağıyor
Tevhide'ye tebrik yağıyor

Zaman: Erdoğan'dan Tevhide'ye moral telefonu: Bu haksızlık mutlaka bitecek
Erdoğan'dan Tevhide'ye moral telefonu: Bu haksızlık mutlaka bitecek

[color=green]Zaman: Tevhide Kütük'ü 'evinde' dinlediler ! – Video
Tevhide Kütük'ü evinde dinlediler

haber 7: Erdoğan başı zorla açılan Elif'i aradıErdoğan başı zorla açılan Elif'i aradı

Başı açılarak ödül törenine katılan öğrenci haberine yazdığım yorumu da buraya eklemek isterim:
Neden Müslümanlar hep kaybediyor diyenlere CEVAP!
İHL Müdürü:"sizi sevenleri zor duruma düşürmemek için gerekeni yaparsın" dedim. Sonuçta baskı olmadan kızımız başını açarak ödülünü aldı' dedi.

Allahın emrini boşver "sizi sevenler" için(onlar her kim ise) başını aç!

m.berrin azat tarafından 03/12/2007 15:50 tarihinde

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ben Adana ve Rize'deki olayla ilgili haberleri taradım, Tübitak ödül töreninde tepki gösteren Bakan Hüseyin Çelik ile ilgili basına yansıyan haberleri de rica edeceğim şu yukarıdaki “aynı yayın kurumlarından” sizler bulunuz, ben aramaktan yoruldum çünkü Smile)))))

Haber 7, haberine yer vermediği olay hakkında ertesi günlerde Yeni Şafak’tan Fehmi Koru’nun yazısı ile bakanın tavrını onarma gayretinde olarak şu yazıyı alıntılamıştı: Sokuşturma değil, galiba kakıştırma
Sokuşturma değil, galiba kakıştırma - Fehmi Koru

Ama en azından Fehmi Koru’nun yazısında bakan adına Abdurrahman Dilipak’ta olduğu gibi cevval bir tutum olmamış, en azından Fehmi Koru, bakanın açıklamasını kabul ediyor ve medyaya yansıdığının da bilincinde yazmış.

Zaman bakanın haberi tekzip ettiğini yayınladı ama tekzip edilen şey bakanın ekranlara yansıyan tutumu değil sadece Tübitak başkanına kızmadığıydı.
''TÜBİTAK Başkanı Sayın Prof. Dr. Nükhet Yetiş'le aramızda, ne tören sırasında ne de sonrasında haberde ifade edildiği gibi bir diyalog geçmemiştir. Kendisine kızmam kesinlikle söz konusu değildir''
Bakandan gelen tekzip

Matematik alanında ödül almaya hak kazanan öğrenci kızımız, okulu dışında bir alanda başörtülü olarak bir milletvekili ile hatıra fotoğrafı çektirmek istemiş. Haberde yazılana bakılırsa bu durum bakanı rahatsız etmiş olan ve bakanın tavrıyla kızımızın da başına dert açmış olan bu fotoğraf karesini de sunuyoruz. Hâlbuki 15 yaşında bir çocuk için ne kadar masum, ne kadar insani bir istektir ünlü biri ile aynı karede yer alabilmek.

Görüldüğü gibi sadece AKP’ye yakınlığı su götürmez İslamcı basından haberler getirdim. Sadece AKP’ye yakın değil iktidarın da sağ kolu medya!

Tübitak olayına yer vermeyen Haber 7 ertesi günü Abdurrahman Dilipak imzalı yazıya sımsıkı yapışıvermişti.
Bakın bir okuyucu yorumlamış işte bu ikiyüzlü tavrı.

• HELE ŞÜKÜR NİHAYET GÖRDÜNÜZ
Milli Gazete de olmasa Türkiye'deki gerçeklerden haberimiz olmayacak bizi vebalden kurtarıyor. Geçen günlerde yaşanan Tevhide vakasından daha acı olayda Hüseyin Çelik fırça atarak soruşturma talimatı veriyor Tübitaktaki olayda. Medyaya bakıyorum ufacık olaylardan haberi olan Vakit gazetesinde bir gıdım haber yok Haber 7 de ses yok kimse haber yapmadı milli gazete hariç. Sonuç olarak ne çıkaralım bu durumdan İktidarın her yaptığı meşru başkaları yapınca ortalığı velveleye verenler bu mu sizin haberciliğiniz
yasin nergis tarafından 17/12/2007 12:28 tarihinde

Evet, şimdi ben de başbakana, bakanlara, AKP’ye ve İslamcı yazarlara, gazetecilere soruyorum BİLEREK Mİ YAPIYORSUNUZ?

Eğer başörtüsü konusunda samimi iseniz neden Tevhide olayını, Rize’de yaşananları ve diğer benzeri durumları çarşaf çarşaf resimleyerek, videolara dökerek, ekranlarda döndürerek, köşe yazılarında yer vererek gündemde tutuyorsunuz da içinizden benzeri bir uygulama geldiğinde sükût ediyorsunuz? Sorum neden “çözmüyorsunuz” değil; neden samimi değilsiniz, neden iki farklı tepki gösteriyorsunuz, neden başörtüyü kullanıyorsunuz? Eğer samimi iseniz neden komutana, kaymakama, Rize’deki uygulamaya gösterdiğiniz tepkiyi başörtülü öğrenci ile resim çektirdiği için vekile kızan bakana göstermiyorsunuz? "Bilerek mi yapıyorlar" diyerek başörtülüleri töhmet altında bırakan bakanı neden görmezden geliyorsunuz? Neden onun davranışını tevil etmek için bunca çaba sarf ediyor, şerh düzüyorsunuz?

Moderatör

Moderatör

MesajTarih: Pzr Arl 23, 2007 6:46 pm    
Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

Resmi büyütmek için üzerine tıklayın.

Tevhide konusunda "yasakçılığa" tepkisini kapak yapan Leman’a sımsıkı sarılan İslamcılar acaba Leman'ın bu yeni kapağını nasıl yorumlayacaklar çok merak ediyorum ve ayrıca Leman’ı bu kapağı için tebrik ediyorum. Hiç de öyle Leman’a hakaret filan etmeyeceğim, aksine kendi inandığı tavrı her durumda ortaya koyduğu için tebrik edecek ve “İslamcıların ikiyüzlülükleri” sorunsalını deşifre ettikleri için de hüzünleneceğim…

Vefalı Üye

Vefalı Üye

MesajTarih: Pzr Arl 23, 2007 8:05 pm    
Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

EdebAli yazmış:
dereotu yazmış:

Bu nasıl ifade anlayışıdır Question Tayyip diye bahsettiğin kişi senin, benim yada birilerinin çocukluk ve askerlik arkadaşı değildir. Öyle yada böyle, ordan yada buradan, ondan yada şundan ne olursa olsun; Bu ülkenin Başbakanı'dır Smile

Birde bu irtica, türban, siyasete alet etmek/edilmek gibi kokuşmuş/çürümüş/beş para etmez kavramları kullanmayı bırakalım artık. Bu memlekette türban sorunu yoktur; bir örtü sorunu vardır, başörtü sorunu vardır, başı kapalı olanların eğitim haklarının gasp edilme sorunu vardır, vardır ve vardır Exclamation

Yok siyasete aletmiş, falanmış, fistanmış, dereden, tepeden, pencereden, bacadan konuşmak yerine; bu meseleyi kendi aramızda muhabbet ve çözüm eksenli konuşabiliriz sanırım Smile

yok yaaa Shocked tamam belki ''tayyip''diye ifade etmesi yanlış sayılabilir ama halktan birçok kişi bu şekilde ifade ediyor hiç bir şekilde kimsenin sayın erdoğan dediğini sanmıyorum Smile madem başörtüsü siyasete alet değil o zaman neden akp li liderler özelliklede bülent arınç 2002 seçimleirnden önce başörtüsünü çözmek namus burcumuz diyordu yani siyasette lider olabilmek için başörtüsünü kullanıyordu yani başörtüsü siyasete alet edilmiş.madem söz verdiler o zaman tutsunlar sözlerini diyecek lafım yok helal olsunnnn... Sad Sad

EdebAli
Vefalı Üye

Vefalı Üye

MesajTarih: Pzr Arl 23, 2007 10:31 pm    
Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

mücteba60 yazmış:
EdebAli yazmış:
dereotu yazmış:

yok yaaa Shocked tamam belki ''tayyip''diye ifade etmesi yanlış sayılabilir ama halktan birçok kişi bu şekilde ifade ediyor hiç bir şekilde kimsenin sayın erdoğan dediğini sanmıyorum Smile madem başörtüsü siyasete alet değil o zaman neden akp li liderler özelliklede bülent arınç 2002 seçimleirnden önce başörtüsünü çözmek namus burcumuz diyordu yani siyasette lider olabilmek için başörtüsünü kullanıyordu yani başörtüsü siyasete alet edilmiş.madem söz verdiler o zaman tutsunlar sözlerini diyecek lafım yok helal olsunnnn... Sad Sad

Ben Sayın Erdoğan denilsin demiyorum ki Exclamation Dere otu nikli arkadaşın üslubunu ve üslubundaki niyeti dile getiriyorum. Mevzu AK Parti, Başbakan, Bülent Arınç'ın dediği sözler meselesi değil; türban sorununun olmadığı, bir örtünenlerin eğitim gaspı sorunu mevzusudur. Birde ağızda sakız olan irtica Question (İslam'a hazımsızlığın ecnebicesidir)

Vefalı Üye

Vefalı Üye

MesajTarih: Pts Arl 24, 2007 7:34 pm    
Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

sizce niyeti ne olabilir mesela merak ediyorum tayyipe karşı gelmek değildir öylesine bir söyleyiştir kendisi siteye bağlanınca bunun açıklamsını yapacaktır zaten. Razz diğer konuya gelince türban sorunu yok eğitim gaspı yani eğitim hırsızlığı var diyorsunuz bu neden kaynaklanıyor başörütüsü ve türbandan değil mi sonuç itibariyle Question Question
münevver
Moderatör

Moderatör

MesajTarih: Sal Arl 25, 2007 4:35 pm    
Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

Bu ülkede siyasi liderlere genelde ya adlarıyla, ya lakaplarıyla hitap edilir. Çoban Sülü, Karaoğlan, Tansu, Özal, Erbakan Hoca filan gibi... Dolayısıyla Başbakan'a da genelde Tayyip denildiğine göre bunda ne var ki Smile)))
Kimi sevdiği bir lakapla söyler, kimi de küçümsemek için ama sonuçta genel bir durum bu değil mi, ve bu durum bütün liderler için de geçerli değil mi?

Öyleyse neden diğerlerine aynı şekilde davranmıyoruz ki Smile))) Mesela Sevgili Biricik Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ya da Değerli Bush (ne de olsa tüm dünyanın başkanı sayılır) veya Sayın Talabani (ne de olsa asker arkadaşımız değil Irak cumhurbaşkanı) Laughing

Vefalı Üye

Vefalı Üye

MesajTarih: Sal Arl 25, 2007 8:32 pm    
Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

evet çok güzel bir anlatım herkes kendi dilinde bir lakap takar böyle ecevite hep karaoğlan derlerdi tayyip erdoğana tayyip denmiş burda ne var ki anlamadım nerden bir art niyet aradanız onuda anlamadım
münevver
Moderatör

Moderatör

MesajTarih: Sal Arl 25, 2007 10:32 pm    
Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

Aslında Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı adaylığı olmasaydı AKP seçimde bu kadar oy alamayacaktı. Doğruya doğrusunu söylemek lazım. Aslında Abdullah Gül'ün yerine eşi başörtülü olmayan bir aday gösterilmiş olsaydı o kadar tepki görmeyecekti. Abdullah Gül eşi başörtülü olduğu için köşke aday gösterilir, olaylar gelişir, gelişen bu süreçte tepki oyları AKP'ye gider ve AKP seçimden beklenenden fazla olarak, üstelik iktidar olmanın tüm yıpratmalarına rağmen yüzde 50'ye yakın oy alır.

Dolayısıyla başörtüsünün yasak olması AKP'yi ilk olarak iktidara gelişinde nasıl bir oy potansiyeli sağlamışsa temmuz krizi de aynı şekilde ikinci bir oy potansiyeline sebebiyet vermiştir. Hadiseleri böyle okuduğumuzda AKP başörtüsü yasağından oldukça kârlı çıkmıştır Smile)))))

Vefalı Üye

Vefalı Üye

MesajTarih: Sal Arl 25, 2007 11:35 pm    
Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

EdebAli yazmış:
dereotu yazmış:

Gerçekten ne kadar art ve bozuk niyetli biriyim ben yahu Exclamation Doğru diyor dereotu nikli şahıs: bu tayyip türbanı bal gibi kullanıyor, birde bu irticacı/şeriatçı/mürteciler türban denilen zıkkımı siyasete alet ettiler... Cidden ben çok art niyetliyim. Yada anlama, anlatma ve anlaşılma özürlüyüm. Yok yok, kesinlikle bende bir özür var Exclamation

Münevver kardaş istersen Sayın de, istersen Saymam de. Ben ne dediğimi bilmiyorum nasılsa, sen ne dersen de kardaş...

Vefalı Üye

Vefalı Üye

MesajTarih: Çrş Arl 26, 2007 10:14 pm    
Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap Gönder

madem öyle dereotu nikli arkadaşımızın tayyip demesinde bir art niyet arıyorsunuz o zaman sizinde türbana ""ZIKKIM"" kelimesini yakıştırmanızın altında da bir art niyet var bence.baş örtüsü her müslüman kadının takması dinen gerekli olan bir şeydir buna zıkkım diye bir yakıştırma yapmak "türkiye cumhuriyeti başbakanı sayın recep tayyip erdoğan beyefendiye" tayyip denmesinden daha yanlıştır yanılıyor muyum????? Rolling Eyes
Önceki mesajları göster:   
   |.::: Mnazim.Com :::.| Forum Ana Sayfa -> Genel Sohbet-Muhabbet Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Copyright © 2008, Mnazim.com Inc. All rights reserved.

591 Saldırı girişimi engellendi.
X- brusk