Mnazim.com

Orjinalini görmek için tıklayınız: En Güzel Futbol Esprileri
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Hangi takımlı olursak olsun, hepimizi gülümseten, işte bu tam espri olmuş dedirten espriler vardır mutlaka. Böyle kaliteli bulduğumuz esprileri paylaşmak için açılışı dumanı üstünde bir espri ile yapıyorum Panel2)))

Geçen haftalardaki cimbom fener maçından sonra yapılmış bir epridir, hakketen güldük, bayıldık Panel2)
Cimbom, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadındaki maçta sahaya turuncu forma ile çıkar; netice değişmez, Fener kaç maçtır döküldüğü halde Cimbomu yine hem de farkla 4-1 yener Panel2))

Fener taraftarı espriyi patlatır:
Turuncu geldiniz yine tanıdık Panel20
İkinci espriyi de Beşiktaş taraflarına doğru göndermek istiyorum Panel2))
Malumdur bilinir ÇARŞI çok etkin bir gruptur ve Beşiktaş taraftarı bu konularda baya bir üne sahiptir. Ama onları da dumur edecek espri de yapılamaz değildir Panel2))

Olay Beşiktaş'ın avrupa maçında sekiz gol yemesi üzerine başlar ve espri patlar:
Çarşı sekize razı, dokuza karşı Panel20
Panel17Panel20Panel17
Panel2Panel2Panel2Panel2Panel2Panel2Panel20Panel20Panel20Panel20Panel20Panel20Panel20Panel20Panel17Panel17Panel17Panel17Panel17Panel17-DSupersinmnazimSupersinmnazimS005S005S005
(01.12.2008 00:45)münevver Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hangi takımlı olursak olsun, hepimizi gülümseten, işte bu tam espri olmuş dedirten espriler vardır mutlaka. Böyle kaliteli bulduğumuz esprileri paylaşmak için açılışı dumanı üstünde bir espri ile yapıyorum Panel2)))

Geçen haftalardaki cimbom fener maçından sonra yapılmış bir epridir, hakketen güldük, bayıldık Panel2)
Cimbom, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadındaki maçta sahaya turuncu forma ile çıkar; netice değişmez, Fener kaç maçtır döküldüğü halde Cimbomu yine hem de farkla 4-1 yener Panel2))

Fener taraftarı espriyi patlatır:
Turuncu geldiniz yine tanıdık Panel20

bu sene maçtan sonra moraracaklarını anladıkları için mor forma üretti adamlar. hangi renkle gelirlerse gelsinler kadıköyde onalrı biz hep tanırız Panel2
Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha

Güzeldi Mücteba Panel2
Referans URL