Mnazim.com

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hayra Koşunuz
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayın seyirciler son dakika aldığımız bilgilere göre vatandaşlar hayırda yarışmak için seferber oldular.
Tüm İstanbullu taraftarların akın akın bu hizmet için gönüllü oldukları bildiriliyor. Hatta Anadolu'nun çeşitli şehirlerinden de gönüllü olan arama kurtarma ekipleri ve bazı belediyelere bağlı hizmet kuruluşları İstanbul'a yardım için yola çıkmışlardır.

Böylesine büyük bir hizmet için bizler de tüm sitedeki arkadaşlarımızın seferber olması için haberdar etmek istedik. Lütfen imkanı olan tüm arkadaşlar Mecidiyeköy'e doğru yola çıksınlar.

Bu bir insanlık görevidir, herkesin üzerine düşen bu vazifeyi yerine getirmesi sadece futbolsever ve taraftar olarak değil insanlık namına da büyük bir zorunluluktur.

Galatasaray futbolcularını Alisamiyen çimlerinden sökmek için başlatılmış olan arama kurtarma ve kazıma faaliyetleri için herkes yardımcı olmalıdır. İnsaniyet namına bunu tüm halkımıza duyururuz.

Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha
[Resim: 23gs6.jpg]

Başka takımların başarısıyla kutlama yapmak hiç tarzım değildir. Zaten buradaki niyetim de Kocaelispor'un arkasına sığınmak hiç değildir, ne de olsa biz zaten o beşleri, altıları atıyoruz bol bol Panel2)))) Ama hani insana bir de eğlence lazım canım, değil mi Panel2)) İşte beni ilgilendiren kısmı burası Panel17 Panel17
Yukarıdaki skorbord da beni sadece güldürüyor Panel2))))

Adnan Polat nerede derseniz, hemen bakalım neredeymiş Panel13 Panel13

Ahhh, evet evet, işte orada Panel17

[Resim: 486220090222102139193.jpg]

Fenerbahçe maçında, maçın bitmesini dahi bekleyecek centilmenliği gösteremeyerek yanındaki başkanı nezaket kurallarına aykırı bir şekilde yalnız bırakıp sinirle çekip giden Adnan Polat'a bir de bu maçta bakıyoruz neredeymiş diye Panel2)))))))

Onu da anlamak lazım, anlaşılan odur ki, kendi kalesinde ligden düşen bir takıma böylesine ezilmek onu Fenerimbahçeme yenilmek kadar rahatsız etmemiş olacak ki bakın halen tribünlerdeymiş Panel20

İyi seyirler Polat başkan Panel17

Bir beşiktaşlı olaraktan hiiiç ama hiiç üzerime alınmadım müneş Panel1

Galatasaray adına üzgünüm Panel4

Fenerbahçe için üzülmüş gibi bile yapamıyacağım Panel11
Aşkolsun Nothing, insan hiç zor gününde ezeli rakibini yalnız bırakır mı Panel2)))))) Bir Fenerbahçeli olarak Alisamiyenin çimlerine gömüşmüş olan cimbomlu rakip fulbolcuları kazımak bizim için bir ödevdir Panel20

İnsanlık öldü mü Panel2))))) Gerekirse Birleşmiş Milletlerden bile yardım talep edilmelidir, zaten onlar Galatasaray'a yardım etmeye alışkındırlar, yabancılık çekmezler Panel17

Mücteba nerelerdesin? Panel13
Adnan Polat yeni bir yardım kampanyası düzenlemeden bir el atıver şu hayır işine de memleket bir de bu mesele ile uğraşmasın. Panel2
Mazallah bakarsın tvlerde yine büyük Galatasaray kulübüne yardım kampanyası için hesap numaraları geçmeye başlar. Panel2 Şu kriz ortamında Allah muhafaza. Icon_rolleyes
düşene de sen bir tekme vurma münevver..
beşiktaşlıyım ama çok üzüldüm, gs de bjk den sonra gelen takımım.
bu da geçerPanel15
Sanki kendilerinin takımı güllük-gülistanlık !? Bu kadar maddeci, bu kadar parasal değerlerle başarı adleden/ölçülendiren bir takım daha var mıdır yeryüzünde? Borcunuz ne kadar haberiniz varmı, ya da ödenmesi gereken? Sadece stadımız var, transferlerimiz iyi, kombine vs. vs.

Belki bizim takımın borcu daha azdır. Hadi mali durumu geçtik; aldığınız puan ortada, İspanyol'larınızın durumu ayan beyan, yönetim kurulunun ahvali ve şeraiti malum... Sizin küçük Emrah Guiza efendinin ne olacağını, ne olamayacağını aylar evvel demiştim hatırlarsanPanel2 Ben demiştim demiyorum ama; adam tam benim dediğim gibi oldu yahuPanel20

Biz de farklı değiliz ama; sizden belki biraz iyiyiz futbol ve puan olarak.

E söylesene bana ortaya attığın mevzunun futbol/spor anlamında neyi ifade ettiğini Münevver kardeş?

Olanda hayır vardır, sen canını sıkma ve kafana takmaPanel2
Borç yiğidin kamçısıdır Panel2)))) Bizim borcumuz da olur, harcımız da olur, yeneriz de yeniliriz de S052 S052 Keyfimize bakarız, ne de olsa biz adımız S_fenerbahce Panel2)))

Siz hiç Fenerbahçe'nin hesap numaraları verip de televizyon ekranlarından yardım topladığını duydunuz mu yaaaw Panel20

İşte bunun için biz Fenerliler de diğer vatandaşlarımız gibi cimboma yardım etmek için elimizden geleni yapacağımızı ifade etmek istiyoruz Panel17 Büyük başkan Adnan Polat versin hesap numaralarını, o iş tamam Panel20 Ezeli rakibimizi hiç dar gününde yolda bırakır mıyız Panel2)))) Beşiktaşlılar da geleneksel olarak yaptıkları gibi yine kravatlarını satar, katkıda bulunurlar, geçinir gideriz Panel2)))))

Referans URL