Mnazim.com

Orjinalini görmek için tıklayınız: Türküleri Resimledik :)
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
[Resim: 3066884270_a79f7dee13_o.jpg]

Türkülü resimlerimi unutur muyum hiç Panel2) Ne emeklerle yapmışım onları, ahh ahh, o zamanlar pek de acemiydim canım Smiley17 ama olsun ilk göz ağrısıdır onlar Smiley9
[Resim: 3066936980_67da6d3d7d_o.jpg]

Benim için pek anlamlı bir kart idi bu... Resimde de görüldüğü gibi garibim Münevver, oralarda pek bir mahzun kalmış Panel12
[Resim: 3067385385_bf2390ca59_o.jpg]

Bu türkünün Zonguldak töresine ait olduğunu duyduğumda küçük bir şok geçirmiştim, hiç tahmin etmezdim Panel2)
Yine benim için eski zamanlarda anlamlı bir türküydü, bir de resimleyelim dedim yıllar sonra, ortaya bu kart çıktı.
Niye şaştın ki hatta türkü içinde tüyo bile verilmiş; "karadır kaşların benzer kömüre"..Panel20
Aramızda Zonguldaklı yoksa söylerim, yoksa demem Panel2)) Başım durduk yere derde girmesin Panel17
"Anlam"lar da olmasa türkülerin şarkıların bir anlamı olmayacakmış.Panel16 Panel6
(22.12.2008 15:11)münevver Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aramızda Zonguldaklı yoksa söylerim, yoksa demem Panel2)) Başım durduk yere derde girmesin Panel17

Sen korkma söyle, arkanda kapı gibi SERTAC var, seni korur.Panel12
[Resim: 3068257780_a4c3070971_o.jpg]

Bu türküyü geçen yıl filan duymuştum galiba, yani kartı yaptığım zaman türküyü de duyduğum zamanlardı. Radyoda denk geliyordum ve kim söylüyor bilmiyordum, netten de bulamamıştım, sözlerini kendim yazmaya çalışmıştım. Böyle, pek bir hoş geliyordu kulağıma Panel2)

Sonra da o aşk ile hemen kart yapmaya çalışmıştım, şimdi anı oldu... Hey gidi günler Panel17

(22.12.2008 15:13)vaha Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Sen korkma söyle, arkanda kapı gibi SERTAC var, seni korur.Panel12

Sertac, duydun değil mi? İstersen koruma Panel17

Hep hasret ve ayrılık türküleri Panel4
resimsiz olsa olmas mıPanel8

Şu uzun gecenin gecesi olsam
Sılada bir evin bacası olsam / aman -aman aman
Dediler ki nazlı yarin pek hasta
Başında okuyan hocası olsam / aman -aman aman

Katipler oturmuş yazıya bakmaz
Herkes sevdiğini dilden bırakmaz
Hey Allahtan korkmaz kuldan utanmaz
Gönül defterinden sildin mi beni
Olur olmasına da, konu bölümü Resimli Şiirler olunca haliyle insan resimli bekliyor Panel2))

[Resim: 3067385147_33eef230a0_o.jpg]

Bu türküyle ilgili pek bir anı hatırlayamadım Icon_rolleyes Herhalde dertli bir ânımda duymuşumdur da dilime düşmüştür, sonra da kart yapmışımdır...

Hatırladığım şey bu kartları, biraz photoshop öğrenince yeniden düzenlediğimdir. Zaten bu kartta daha bellidir, arkadaki kırmızı fonu ve biçimlendirmeyi filan sonradan eklemiştim. Photoshop öğrencilimdir bunlar Panel2))) Gerçi öğrencilik halen bitmiyor tabi de...

Referans URL