Mnazim.com

Orjinalini görmek için tıklayınız: TOKATSPOR - FENERBAHÇE MAÇ YAPTI BİLEN VAR MI? :)
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
koskoca bir maç oynandı, tokatta yer yerinden oynadı. ama sitemizin fenerbahçelileri ve tokatlıları uyumuş herhalde Panel12.
çok şükür muradımıza erdik fenerli futbolcuların nur yüzlerini gördük. maçı da izledik ( tabi tv den ). hâlâ kırık olduğumuz tokatspor yönetimi bilet fiyatlarını tavana vurdurarak futbolcuların canlı performanslarını izlememize engel oldu Panel3 ama yinede tokatsporun destekçisiyiz. maçı bilmeyen yoktur zaten o nedenle analize felan kaçmıyorum Panel2
Biz bu şerefi sana bıraktık, sen de bir türlü gelmek bilmedin be Mücteba Panel2))

Haberler sende tabi, Tokatspor-Fenerbahçe maçının sonucunu biliyoruz biz tek, tabi bir de Tokat'ın centilmenliğini Panel5

Aziz Başkan bile maça çıktı yani Panel2)

evet, tokatspor yönetimi çok iyi bir karşılama yaptı. maç dostluk havasında geçti. tabi maç çok yoğun kar nedeniyle pek zevk vermedi.

bilet fiyatlarının da maraton tribün 100, kale arkası 50 ( maç başlamasına 1 saat kala itibar ile Panel2 ), kapalı ve vip te 200 tl olunca maça girmek hele de böyle soğuk bir havada imkansızlaştı. 100 tl ye yan komşu sivasta, maratondan bilet + gidiş/geliş + yemek + kaşkol/bayrak tarzı şeyler alınabiliyor Panel2.

ama maç öncesi çok renkliydi, özellikle önceki akşamı. çok güzel bir karşılama töreni düzenledik, fenerbahçeli oyuncuları görüp, marşlarıda duyunca gaza gelip forma bile aldık Panel4. o akşama dair fotolarım var fırsat bulursam bunları paylaşırım. maç öncesi fb li oyuncular antreman yaparken tribünlere forma attılar toplam 11 forma. güiza nın attığı formadan sonra trübünde çocukların tekme tokat birbirlerine girmesi ilginç bir görüntüydü Panel2.

aslında çok uzun anlatılacak bir maç oldu ama kısaca özeti buydu.
Yaa herşey bir yana Avrupa Şampiyonu Aragones ayağına Tokat'a geliyor. Millet onu görmek için ne paralar harcıyor Panel2)

İnsan o maça gitmez mi? FB'li futbolcular tarihte ilk kez Gaziosmanpaşa stadına ayak basıyorlar Panel17 İlerde torunlara anlatılacak bundan iyi anı mı olur Panel2))

oyuncuları ve dede yi sadece saha içinde görmedim yoksa, saha dışında hep birlikteydik. burada bügüne bugün josico ya dokunmuş bi insan var Panel4, dedemizide sanırsam hasta ettik, adam otobüse binerken öksürerek bindi Panel2.
o kadar I love you aragones dedik herif tınmadı bile gerçekten çok sert mizaclı biri. josico da bizden ayrılmadı. güiza kafa göz örtünmüştü zaten, volkan babacanın, uğurun, deivid' in fotosunu çekmiştim, fotolarım arasında vardı onlarda. volkan ballı hepimize teşekkür etti, selam verdi. vederson çok acıkmıştı, otobüse biner binmez dürümlere yumuldu Panel2. yani hemen hemen hepsi ile bayaa bi diyaloğumuz oldu.
Ooo desene sizin yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmemiş hee Panel2)))

hehe, biraz öyle oldu. vederson' un tıkınırken fotosunu çekecektim ama otobüste rahatsız etmeyelim dedim Panel2. artık futbolcular bile bıkmıştı benden, kim bu mit ajanı gibi peşimizde diye Panel2
Onların bol bol fotosunu çekmişsin anlaşıldı ama futbolcularla birlikte resim çekinebildin mi? Gerçi o kalabalıkta kimle çekinsinler, o da ayrı bir dert Panel2)

(28.01.2009 22:03)mücteba60 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]koskoca bir maç oynandı, tokatta yer yerinden oynadı. ama sitemizin fenerbahçelileri ve tokatlıları uyumuş herhalde Panel12.
çok şükür muradımıza erdik fenerli futbolcuların nur yüzlerini gördük.

Sensiz tadı çıkmaz diye seni bekledik Mücteba. Panel5 Konu için materyaller çoktan hazır bir sen eksiktin. Panel2

Mesela Tokatspor-Fenerbahçe afişleri kardeş kardeş paylaşmışlar panoları.

[Resim: 00101627.jpg]
Sporun centilmenlik, barış ve kardeşlik olduğuna dair çok güzel bir örnek verdikleri için tüm Tokatsporluları ve Tokat halkını kutlamak lazım. Tabi Fenerbahçe'yi yenseydi daha bir güzel olurdu ama nasip değilmiş. Sahada çıkardığı futbol için de alkışlanmayı hakediyor Tokatspor...
resime felan izin vermiyorlardı. polisler bir koruyor sanki yiyecez herifleri. futbolculara ancak dokunuyorsun. tabi o da şansın denk gelirse Panel2. ama futbolculara öğretmişler adınızı söylerseler bakmayın diye. adlarını söylüyoruz baksınlar anında foto çekelim diye, hiç duymamış gibi bakmıyorlar. kazımın duymasına zaten imkan yoktu. kulaklıkla geliyordu Panel2
(30.01.2009 01:23)simeranya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sensiz tadı çıkmaz diye seni bekledik Mücteba. Panel5 Konu için materyaller çoktan hazır bir sen eksiktin. Panel2

Mesela Tokatspor-Fenerbahçe afişleri kardeş kardeş paylaşmışlar panoları.

[Resim: 00101627.jpg]
Sporun centilmenlik, barış ve kardeşlik olduğuna dair çok güzel bir örnek verdikleri için tüm Tokatsporluları ve Tokat halkını kutlamak lazım. Tabi Fenerbahçe'yi yenseydi daha bir güzel olurdu ama nasip değilmiş. Sahada çıkardığı futbol için de alkışlanmayı hakediyor Tokatspor...

bu bilboard ile ilgili çok hoş ama aynı zamanda ecel terleri döktüğüm bi anımı anlatayım. bilboard' lara ilk afişlerin asıldığı zamanlardı. bende yeni görmüştüm. arkadaşla durup sesli bi şekilde okuyorduk, okurken en altta ki sıra fenerbahçe de yazısını gördüm. haddi len dedim elimde olmadan. orada bi abi vardı. vay adi, ... istanbullu diye peşime düştü. ilk başta şaka yapıyor sandım ama niyetinin ciddi olduğunu anlayınca canımı kurtarmak için arkama bakmadan kaçtım. abi kilolu olduğu için 50. metrede pes etti. o günden sonra bu bilboard lara dönüp bakmadım bilmeden bir laf kaçırırım ağzımdan diye Panel2.
işi bu denli ciddiye alanlarda vardı Panel4
Fenerbahçede zaten zoru zoruna yenmişti o maçı.Çoğu kişi zaten para vermeden girmişti.Hiç kimse doğru düzgün bir performans göremedi.Panel2Panel2Panel2Panel2
Nasıl bir kar yağışı olduğunu unuttuk galiba. Panel2
Öyle havada böyle performans...

Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki hava Tokat'ta yağan kardan daha çoktu ama fener o maçı yenmişti.Nasıl olurda Tokatspor'a böylemesine takılır, bu tesadüfmü?
Referans URL