Mnazim.com

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kadıköy Fenerbahçe'ye kabus oldu..
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Geçen sezon kendi sahasında Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı tüm maçları kazanan Fenerbahçe, bu sezon Kadıköy'de galibiyet alamadı.

(G) Grubu'nda kendi sahasındaki 3. ve son maçında Porto'ya 2-1 yenilen Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon kendi sahasında 3 puanla tanışamadı. Grupta kendi sahasında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, Arsenal'e ise 5-2 yenilmişti.

Sarı-lacivertliler, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde 1. tur, 2. tur ve çeyrek finalde kendi sahasında oynadığı 5 maçtan da galibiyetle ayrılırken, Inter, PSV Eindhoven, CSKA Moskova, Sevilla ve Chelsea'yı İstanbul'da mağlup etmişti.

İlk yarıdaki komik golleri yiyen bir takım ne gruptan çıkabilir ne de UEFA'ya gidebilir..

Bir kabusu da hafta sonu Allahın izniyle biz yaşatacağız
Benim Beşiktaş'ın maçlarından zerrece haberim yok, bakıyorum sen Fener'in maçlarını benden iyi biliyorsun Sessiz Panel17 Panel17 Panel20

Bir de bana fanatik Fenerli diyorlar S019
Yani kendi takımının Avrupa maçlarında da haberin yoksa senin fenerliliğin tartışılır..Panel4
sessiz_yolcu ankara sizi 3-1 yendi ya o fb'ye yeterde artar siz metaliste 4-0 yada 4-1 elendiniz sizdeğil uefa türkselde bile kazanamazsınız
sessiz_yolcu bu arada fenerbahçe 2-1 beşiktaş
sessiz abicim herhalde sen, kadıköyün galatasaray' a kabus olduğunu dile getirmeye çalışıyordun Panel2
Referans URL