Mnazim.com

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sizce ideal evlilik yaşı kaçtır?
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3 4
Haydi bakalım beyler bayanlar, zor bir soru sizleri bekliyor Panel2)) Evliler, bekarlar, evlilik düşünenler, düşünmeyenler herkes tercihini yapıyor ve ideali buluyor.
Evlilik için en ideal yaşlar size göre nedir?
hım zor bi soru joker hakkı var mı kaç yanlış kaç doğruyu götürüyo Panel2))

sözüm kızlara değil bence yaşı 18 taş çatlasın 21 olan erkekler evlenmeli evlenmeyipte napcaksınız ki hiç olmazsa önce gençliğiniz güzel olur nefsinize alet olmazsınız eşiniz sizi adam eder kötü işleriniz olmaz o deli çağı rahat atlatırsınız hak yoluna erersiniz (tabi iyi bi eşe denk gelirseniz) abi tavsiyesi Panel2)

18 olsaydım bu dediğmi yapardım sanırım ama artık bisden gecti tabi 30umu bekliycem ozaman belki karar değiştiririm Panel2)
25' i geçmemeli. Panel4
Bu ankette birden fazla tercih seçme şansı var.
Kızlar 18 - 25 arası, erkekler 23 - 35 arası* : )

Sonraki yaşlarda iki tarafın da aklı başına geliyo kimse evlenmeye kalkmıyor Panel4
(05.01.2009 16:53)nothing Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] Kızlar 18 - 25 arası, erkekler 23 - 35 arası* : )

Sonraki yaşlarda iki tarafın da aklı başına geliyo kimse evlenmeye kalkmıyor Panel4

mesela benim gibi Panel12 23ü 1 yaş aştım ve aklım başıma geldi Panel12
Bu konuda Vaha'ya katılıyorum, erkek olsun kız olsun 25'i aştı mıydı iş zora giriyor Panel2))
25 yaşında hemen illa evlenmek gerekmez ama o yaşlarda ciddi evlilik adımları olmalı derim.

Tecrübe konuştu Panel12

(05.01.2009 17:56)münevver Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu konuda Vaha'ya katılıyorum, erkek olsun kız olsun 25'i aştı mıydı iş zora giriyor Panel2))
25 yaşında hemen illa evlenmek gerekmez ama o yaşlarda ciddi evlilik adımları olmalı derim.

Tecrübe konuştu Panel12

http://www.munevverdentecrubeler.com.tr

tıklayın Panel4
"Ciddi evlilik adımları" neler ola ki? Panel19
ailelerin haberi olması msla isteme söz nişan düğün vs bunlar ciddi adımlar lafta kalmayan adımlar Panel2)
Hıı, flört lügatte olmayınca anlama zorluğu yaşayıvermişim ama başka bir deyişle her zaman ki halim. Panel11

Zati söz nişan bunlar süreyi uzatan şeyler değil ki. Bizim kültürümüzde bu sürelerin kısa tutulması makbuldür. Yani her halükarda 25 yaşında ciddi adım attınsa 25 inde evlendin demektir.Panel20
Kültüre göre, şartlara göre sürenin uzayıp kısalması değişir bence. Örneğin askerlik olur, okul olur, iş olur derken süre bunlara bağlı olarak uzayabilir.

tabi değişir msla kaynananız çetin cevizdir nuh der peygamber demes flan öle usar gider.....Panel2))))
bayanlar 25, erkekler 30Panel2
(05.01.2009 16:53)nothing Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] Kızlar 18 - 25 arası, erkekler 23 - 35 arası* : )

Çok zor çook Panel4Panel2)
neler vaad ediyolarda yine istemiyoz evlenmek Panel4 Panel20
Neolucak bizim halimiz? Panel15
Panel2)yinede herkes aklı başındayken evlilik yapsın abicim sonra milletin başı ağrıyo yok öle yok böle Panel11
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL