Mnazim.com

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sitemizi nasıl buldunuz?
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3
Yeniliklerin üzerine ilk anketi açmazsak çatlarım Panel17
Bakalım kimler nasıl bulmuşlar bir öğrenelim; kim beğenmiş, kim beğenmemiş, kim aman boşverin bu işleri demiş görelim Panel2)))

Emek verenlerin ellerine sağlık. Bize güzel paylaşımlar için seviyeli bir ortam sunduğunuz ve çalışmalarımız için sayfalarınızı seferber ettiğiniz için teşekkürler. Supersinmnazim
Keşke mantomu giyseydim diye düşündüm ama zamanla mantoya ihtiyaç duymayacağıma eminim malum zaman herşeyi normalleştiriyor.
Oy kullanmama hakkımı kullanıyorum.
(Site mi çok ağır yoksa benim pc mi anlamadım.Panel13 )
NOT:O kadar da kendimi hazırlamıştım ama... Panel7 Panel19
Galiba eski sitenin sadeliğini, basitliğini ve pratikliğini biraz arayacağız. Şekil ve biçim olarak daha kullanılabilir/kanıksanabilirdi eski mnazim.

Değişim iyidir, lazımdır fakat; şimdiki durum pek sıcak gelmedi bana. Biraz daha sadeleştirme yapılabilir.

İnşallah hayırlı olur/olsun herkese.

(Fena değil şıkkını işaretledim)

Panel19 Başım döndü Panel2) Teknoloji ile zaten arası olmayan biri olarak bu hızlı değişime ayak uydurmakta zorlanacağım kesinPanel8 Fekat sevgili müneşin ve brusk arkadaşımızın biz site sakinlerini memnun etmek için uykusuz kaldıklarını düşününce biraz kendimi zorlayıp kafa yorma zahmetine katlanabilirim diye düşünüyorumPanel13

Üstelik fikrimizin sorulmasıda site anlayışına yakışır bir davranış olmuşPanel2 Ellerinize sağlık efendim Panel2
Bence şimdi daha kullanışlı hale gelmiş. Bruskun ipuclarını uyguladım tam olduPanel2)) Uygulamak isteyen BURAYA tıklasınPanel4
Evindar günaydın...Panel4
Günaydin hosgeldiniz Panel2 Benim kafam karisik birazPanel4 Bu vefalı üye nerden çıktı Brusk bi el atsaPanel4 normal iyiyim benPanel4 bi yanlıslık olmus
Hoşbulmaya çalışıyorum.Panel20
İdare et site rayına oturana kadar ben mesaj yazmak için konuyu tıkladım ,Panel7 o da ne Evindar üstü çizilmiş olarak yazılı ve altında siteden uzaklaştırıldı yazısı vardı.Panel15 Bu ne hız dedim kendi kendime. Saniye sonra üye oldun sonra tekrar vefalı oldun, bakalım bu mesajı gönderdiğimde nasıl bir üye olmuşsun. Panel4
Vefalıyım vefalııııPanel4Panel4Panel4Panel4
Sonunda aslıma döndümPanel4 eee nasılsınızPanel2))
Forum sayfaları tıklayıp açılmasını beklemekten bitap düşmüş haldeyim. Panel6 Neyse bu konu anket konusu fazla sulandırmayayım.Panel8
Evet, vefalı olduğun belli oluyor. Panel20
(27.11.2008 12:30)vaha Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Forum sayfaları tıklayıp açılmasını beklemekten bitap düşmüş haldeyim. Panel6 Neyse bu konu anket konusu fazla sulandırmayayım.Panel8
Evet, vefalı olduğun belli oluyor. Panel20

Bunu belirtmek istiyorum bu 3-4 gündür telekomdan kaynaklanan net ağırlığını kınıyorum. Çünkü bir çok arkadaşa (farklı illerden) sordum aynı şekilde. Siteden kaynaklı oldugunu zannetmiyorumPanel2
Netten kaynaklı genel bir ağırlık var bizde de. Brusk'a da söylediğim gibi, galiba adamlar bizi çıldırtmaya çalışıyorlar.
Çünkü bir kaç gün öncesinde şikayet eden bölgelerde net hızlanmış, şimdi bizimki yavaşladı, her halde sorunları halletmek yerine böyle kaydırarak çözmüş gibi yapıyorlar. Benim net hızlandırılmış olduğu halde takılıyor, o kadar da para aldılar bu iş için, ne diyeyim ellerine gözlerine dursun Panel2)))

Siteyle ilgili herkesin fikrine katılıyorum, bu tarz siteleri daha evvel kullandığım halde ben de yabancılık çekerim ama yeni eve alışma çalışmaları diyelim buna Panel5 Sabırla deneyince sizler de aslında çok fazla zorluğu olmadığını anlayacaksınız. İlk baştaki karmaşıkmış gibi geleen yapısı sizi aldatmasın, emin olun diğeri gibi kolay bu da... Çünkü Brusk bizim tercihlerimizi bildiği veisteklerimizi sabırla dinlediği için bize uygun olanların en iyisini yaptı.

Şimdi yeni olduğu için ufak tefek pürüzler olabilir, bunlar taşınmadan ötürü dağınıklık sayın he Panel2))) Biz her ne kadar deneyerek görebildğimiz tüm sorunları Brusk'a söyleyip hallettirdik desek de siteyi kullandıkça farkedeceğimiz yeni durumlar olabilir. Bunları da hoş göreceğinizi biliyoruz...

Tabi eski sitede özlediğimiz çok şeyler olacak ama bir süre sonra değişim malesef kaçınılmaz oluyor... Zaten eski sitemiz de özlemlerimizi giderebilmemiz için başköşemizde yer almıyor mu Panel2))
Verilen emek ve çabaya karşı çooook teşekkürler...

Sitemiz görünümden zaten kaliteliydi ama sanki daha bir kalite kokuyor gibi..

Ufak bir tavsiye olarak; Şu üye bilgilerin avatar'ın altında olursa daha güzel olur kanımca Panel2)

Ve ayrıca bana göre ağırlık telekomdan değil, sitemizde..

Yine de brusk kardeşimiz daha iyi bilir..
Sayfa: 1 2 3
Referans URL