Mnazim.com

Orjinalini görmek için tıklayınız: 17 ağustos anısına ...
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
derin bir uykudasın bu gece
sanki kalkamayacaksın birdaha yerinden
bir çılgın sarsıntı bile uyandıramıyor seni
yer kükrüyor sanki sana kin kusuyor
saniyeler dolmadan dakika bile olmadan bir şehir beton yığınına dönüyor
analar elemli halk kederli bu gece
herkes kendi işinde kıyamet sanki !
hiç alkına gelir miydi bu arkadaş !
daha saatler önce ne hayallerle uyuyordun
belkide neler neler düşünüyordun ?
hiç umulmadık oldu şehir gözyaşlarına buğuldu !!!!!.........

SONSUZ ....
Allah bir daha böyle bir acı yaşatmaz inşaallah...
Sen depremi yaşadın mı Sonsuz?
depremin olduğu sıralar türkiyenni deprem riski en az olan şehirlernden konyadaydım ....

ama içime doğmuş işte gece uyurken uyandım bian uykum kactı tv izliyeym dedim uykulu uykulu kanalları gezerken bianda bütün tvler tek biryeri höstermeye baslamıstı ne oldugunu basta anlayamamıstm megerse depremolmuş son dakika görüntüleri vardı millet bi o tarafa bi bu tarafa kacısıyordu kıyamet gibi .....

sabaha kadao anı izlemiştm sbah namazına dogruda sıcağı sıcagına bu şiiri yazmıştım

orda olmaktan ziyade orda ki duyguyu yasamanın gerekliliğini ögrenmiş olmuştum
ben her saniyesini yaşadım, 17 ağustos depreminin, saniyelerin aslında saat olduğunu o zaman gördüm ne geçmez saniyelerdi, derin bir uykudayken depremin 1 saniye öncesi uyandım neden niçin uyandığımı bilmiyorum gözlerimi tavana diktim kaldım öyle kulakları yırtarcasına sesler başladı önce allah allah demeden deprem başladı böyle birşey olamaz, hallaç pamuğu gibi, alttan, üsten, sağdan soldan yeryüzü delirmiş adeta tek ayağımı atabildim yataktan aşağı, eşim ne hikmetse hiç duymamış, ben zaten şok halindeyim geçsin diye bekledim ama öyle uzun sürdüki adeta saatlerce, hafifledi biraz eşimi ve çocukları kaldırıp sokağa çıktık depremde durmuştu zaten, tabiki tekrarlar diye günlerce evimize girememiştik sokaklarda sabahlamıştık rabbim bir daha göstermesin hiç birimize çok korkunçtu çok...
Referans URL