Mnazim.com

Orjinalini görmek için tıklayınız: Opera - En hızlı ve çekici tarayıcı:)
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
[Resim: operalogonf8.jpg]

Geliştiriciler yeni sürümde özellikle Opera Link ve bütünleşik e-posta programına ince ayar yaptılar. Tarayıcıyı birden çok bilgisayarda, oyun konsolunda veya bir cep telefonunda kullananlar 9.5 nolu sürümden bu yana Opera Link ile yer imlerini, notlarını, kişisel simge çubuğunu ve hızlı erişim kayıtlarını eşitleyebiliyor. Güncel sürüm ile Opera tarayıcılar arasında girilen adresleri ve arama motorlarını paylaşabiliyorsunuz.

E-posta istemcisi Opera Mail yavaş internet bağlantıları için yeni bir mod sunuyor. İstemci, IMAP hesaplarındaki mail eklerini ancak istek üzerine indirmeye başlıyor. Opera Mail POP hesaplarındaki maillerin öncelikle ilk 100 satırını indiriyor. Bu fonksiyondan özellikle mobil cihaz kullanan veya yavaş internet bağlantısına sahip olan kullanıcılar faydalanabilecek.

Opera hızlıdır..
Opera'nın hızlı olmasındaki neden;sayfaları kendi belleğine kaydetmesidir.Sayfaları kendi belleğine kaydettiği için aynı sayfayı açarken çok hızlı olduğunu göreceksiniz...

Opera Türkçe'dir..
Opera'nın bu güzel özelliklerinin hepsi Türkçe'dir.

Not: Kendim kullanıyorum ve çok memnunum.

[Resim: opera96-logo.png]

[Resim: mnazimcomdw8.jpg]

BURADAN INDIRIN
Opera benim de favori browserimdi, yaklaşık 2-3 yıldır kullanırken çok memnundum ama ülkemizde bazı siteler ne yazık ki sadece explorerde görüntülenebildiği için kaliteli siteleri opera ,diğerlerin explorer ile açıyordum Panel2)))

Bir süredir pcmden kaynaklı ve Vaha'nın bıktığı (Panel17) sorunlar nedeniyle fazla kullanamıyorum ama kıyıp da silmiş değilim Panel2)
Operanın hızlı bir özelliğinden daha bahsetmek gerekirse ( Jet istihbaratPanel2 ) :

1. Opera ' dan http://www.mnazim.com/index.php adresine giriyoruz.

[Resim: 54443082um2.jpg]

Resimde görülen turuncu - beyaz rss ikonuna tıklıyoruz ve "Son Konular (RSS 2.0) " tıklıyoruz.

2. Açılan sayfada "Abone Ol" Düğmesine basıyoruz..

[Resim: 28855689cp9.jpg]

3.Bu pencerede Yeni bir konu yada cevap yazıldığında otomatikmen size bildirilecektir. ( Alttaki resimde sağ altta )
[Resim: 32758256kv3.jpg]

4. Bu pencereyi göremiyorsanız açılışta: Operanın en üstteki menüsünden "Bildirimler" düğmesine tıklayın. Ve " |.::: Mnazim.Com :::.|- Tüm Forumlar (20)" ' e tıklayın.

[Resim: 46541180nj3.jpg]
Download linki aşağıda....

BURADAN INDIRIN
Referans URL